Sova ute…

Inatt tog vår Wwoofare Thomas sitt tält och sovsäck och slog upp det bakom huset, Han ville testa sin utrustning i hur det är att sova ute när det är -30 grader kallt

Inatt tog vår Wwoofare Thomas sitt tält och sovsäck och slog upp det bakom huset, Han ville testa sin utrustning i hur det är att sova ute när det är -30 grader kallt.

WP_20160115_09_25_13_Pro
Thomas tält, Han fick fästa den med sina skidor för tältpinnarna gick inte ner i marken.

Han fick dock kräksjukan mitt i natten och fick avbryta sitt försök att sova hela natten i tältet, Så nu ligger han här inne och inte mår så bra.

Jag frågade han hur det gick att sova i tältet den stunden han fick sova där. Han sa att det gick jättebra, Hans sovsäck var varm så han behövde inte frysa, Enda problemet var att utandningsluften blev till snö och föll ner på honom.

Thomas är frön Köln i Tyskland, Han är 19 år gammal och ute på ett äventyr, han har gått från Trelleborg upp till oss. Nu tar han det lugnt hos oss och wwoofar (volontärarbetar) under vintern. Han har tänkt att stanna hos oss till Mars, innan han fortsätter gå mot Treriksröset som är hans mål. Där skall han sedan lifta genom Finland ner till Helsingfors och sedan ta båten till Stockholm och sedan åka hem.

Thomas håller även på att lära sig åka längdskidor så att det blir enklare för honom att ta sig till treriksröset. Har du några bra turskidor som kan ta honom denna långa sträcka?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.