Senaste nytt från Instagram, October 12, 2016 at 10:32PM


Idag var jag på ett event ordnat av #lrf och #ica kallat ”lokala affärer” på #frösöparkhotell
Där fick vi som leverantörer en chans att träffa alla ica handlare i Jämtland för att kunna skapa affärer för våra varor. Under dagen insperationstalade Kurt från #icasupermarketsvenstavik om vikten av det unika i en produkt och hur en ica handlare kan lyfta den produkten i sin butik. Det blev många samtal och kontakter under denna dag. Det fanns även en smak och marknadspanel som bestod av årets kock, årets handlare, hon som skriver alla recepten till ica, lrf representant. Mfl. Där de hjälpte en utveckla sina produkter för att kunna sälja. De utsedde även 4 vinnande leverantörer av de som car där under dagen.

De fyra leverantörerna var:

1. #rastensmejeri för sin filmjölk som nu kommer lanseras.
2. #rentskött för sina förädlade samiska produkter.
3. #trappnäsgårdab för sina enastående grönsaker.
4. #örtagårdöst för sina bärdrycker.
Det har varit en mycket bra och trevlig dag.
från Instagram: http://ift.tt/2dSxsWX

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.